K čemu slouží zdravotní polštář?

K čemu slouží zdravotní polštář?

Zdravotní polštář z kvalitního bílého husího peří s obsahem 30% prachového husího peří Vám zajistí zdravý a osvěžující spánek a bude mít u Vás doma mnohostranné využití.

Bolest zad Vám může pokazit celou noc, a proto je důležité zvolit si pro spaní kvalitní lůžkoviny, u kterých je při výrobě pamatováno na zdraví a pohodlí.

Zdravotní polštář je ideální pro spaní na boku.

Oceníte jej pokud Vás trápí bolesti zad, krční páteře, kyčlí, kolenních kloubů atd. Rozkládá totiž tělesnou hmotnost při ležení, čímž se snižuje tlak na zátěžové body.

Tvoří dokonalou oporu pro Vaši hlavu, ale také horní a dolní končetiny. Tím je zajištěna přirozená poloha Vaší páteře, a to má za následek zmírnění bolestí zad a celého pohybového aparátu.

Kromě toho Vám zdravotní polštář uvolní svaly okolo celé páteře, poskytuje oporu krční páteři a mírní bolesti bederní páteře.

Velmi vhodné je jeho použití i při menstruačních bolestech, kdy dokáže ulevit a také jej oceníte v těhotenství na zmírnění obtíží, které jej provázejí.

Zdravotní polštář celkově navozuje pohodu a relaxaci a my Vám ho můžeme vřele doporučit.

Zdravotní péřový polštář je ušit ze 100% bavlněné sypkoviny a jako všechny naše polštáře a přikrývky, je ručně plněný kvalitním bílým nerecyklovaným husím peřím s precizně taktéž ručně prošitými švy.

Tip: Pokud Vám např. manžel odjede na služební cestu, může zdravotní polštář posloužit a jako tzv. "náhradní manžel" :-)