Péřová přikrývka DELUXE

Péřová přikrývka DELUXE

Přikrývka pod kterou bude radost usínat i se ráno probouzet.

Proč? Protože:

Péřová přikrývka DELUXE je plněná nejjemnějším prachovým husím peřím v ideálním poměru 90/10 vůči bílému husímu peří.

Je tím pravým pro kvalitní spánek do Vaší ložnice. Prachové peří je známé svou schopností skvěle odvádět vlhkost, takže už nebudete mít po ranním probuzení mokro za krkem a zároveň se pod ní úžasně zahřejete, protože peří, obzvláště prachové, je skvělým izolantem!

Pokud vás trápí alergie či astma, je péřová přikrývka pro Vás tou nejlepší volbou, nemusíte se už obávat roztočů ve vaší posteli.

Opakované testy totiž prokázaly, že v péřových lůžkovinách se roztoči vůbec nevyskytují!

Prachová náplň je díky prošívání přikrývky pravidelně rozprostřena a nehrozí tudíž "sesunutí" peří k jedné straně. A výplň? Ta je tak jemná, že jednotlivé chomáčky vůbec nenahmatáte a už vůbec nenarazíte na žádné tvrdší pírko.

Přikrývka je ručně plněná, neuvěřitelně lehká, měkká a nadýchaná. Potah je taktéž ručně ušit z velmi jemné 100% bavlněné sypkoviny a skrze precizně zpracované švy neproleze jediné peříčko.

Prachové peří má také velmi dobrou schopnost opakované dekomprese, tedy znovu nafouknutí, nemusíte se tudíž bát  "zmačkat" přes den přikrývku i do malého úložného prostoru, protože když ji večer vytáhnete, sama se narovná do své původní velikosti a bude opět krásně nadýchaná :-)

Díky špičkovému zpracování a kvalitě použitých materiálů má tato přikrývka životnost 30 let i déle!

Vybírat si můžete z několika odstínů i barev, případně Vám na zakázku vyrobíme i rozměr atypický.

Zde jsou naše základní rozměry: 140x200cm o hmotnosti 800 g